Telecom in Voorschoten

Onze vestiging in Voorschoten is centraal gelegen in de driehoek Den Haag – Leiden – Zoetermeer. Vanuit de Rouwkooplaan in Starrenburg kunnen we snel bij klanten langs komen als dat nodig is. 

Of het nou gaat om Telecom beheer in Leidschendam, een internetverbinding in Leidschenveen, mobiele abonnementen voor een klant in Roelofarendsveen, nieuwe toestellen voor een klant in Ypenburg of voorlichting geven over  de telefooncentrale in Wassenaar. Rijswijk, Mariahoeve, Voorburg of Zoeterwoude, het maakt niet uit, vanuit Voorschoten komen we graag bij u langs.

We doen natuurlijk niet alleen ICT in de omgeving van Voorschoten en Den Haag. We komen ook regelmatig in de omgeving Rotterdam of Amsterdam voor alles op het gebied van IT. Fysieke afstand is dankzij ICT een stuk kleiner geworden, maar het is toch handig als je snel op locatie kunt zijn als dat nodig is.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw Telecom wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende Telecom oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)88 235 0000 en ontdek de mogelijkheden.